KGV-verktøy

Mercell TendSign er et effektivt verktøy for konkurransegjennomføring (KGV) og gjør innkjøp og anbudskonkurranser enklare og mer korrekte. 

Hva er Mercell Tendsign KGV? 

  • Mercell TendSign er en skytjeneste for digitaliserte innkjøp og er i dag et avgjørende KGV-verktøy som brukes av hundrevis av myndigheter, kommuner, fylkeskommuner og private selskaper.
  • Mercell TendSign gjør det enkelt å lage elektroniske forespørsler, la leverandøren stille spørsmål eller sende tilbud digitalt. Mercell TendSign støtter kjøperen gjennom hele anskaffelseprosessen i en gitt struktur. Du kan ikke gjøre feil. 
  • Som innkjøper jobber du helt digitalt i strukturerte dokumenter som er enkle å dele med kolleger. Som leverandør svarer du papirløst, enkelt og sikkert på nettet. Du går ikke å gå glipp av noen krav. 

Fem god grunner til å bruke Mercell Tendsign KGV

Andreas Mercell
Fleksibilitet

Fleksibilitet

Mercell TendSign er et verktøy for å skape innkjøp, sende inn og evaluere anbud, samt inngå avtaler og visualisere dem for virksomheten. Verktøyet dekker hele prosessen fra behov til avtalen er signert, for flere tilleggsmoduler og støtte for de fleste evalueringsmodeller.

Kontroll

Kontroll

Med TendSign får du struktur i arbeidsflyten din. KGV-verktøyet lar deg samkjøre og dokumentere alle aktiviteter, med full sporbarhet.

Effektivitet

Effektivitet

TendSign digitaliserer hele anbudsprosessen. Glem kvittering og stempling av innkommende varer - tilbud legges direkte inn i verktøyet av anbudsgivere. Med riktig forberedelse kan åpning og evaluering ta noen sekunder.

Avtalelojalitet

Avtalelojalitet

Avtalekatalogen gjør avtalene lett tilgjengelige for virksomheten og visualiserer kontraktansvarlige, kontraktstider og leverandører. Koble katalogen til ditt intranett og øk avtalelojaliteten i virksomheten.

Samarbeid

Samarbeid

Med TendSign blir det lett å samarbeide gjennom hele oppdraget, også med eksterne parter. TendSign synliggjør hvem som gjorde hva og når.

Vil du lære mer om bruken av Mercell Tendsign KGV?

Er du leverandør?

Mercell Tendsign har mange fordeler og muligheter for deg som leverer tilbud i offentlige anbudskonkurranser.

"Slik jeg vurderer, er TendSign det desidert beste systemet for konkurransegjennomføring  som markedet for øyeblikket kan tilby."

- Jacob Magne Landsvik, innkjøpssjef på Universitetet i Oslo

Vil du vite mer om Mercell Tendsign?

Er du interessert i hvordan Visma TendSign KGV kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet til høyre så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf +47 40006814. Vi hører gjerne fra deg!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss