Utvid kunnskapen din

Vil du utvikle deg og bli en bedre innkjøper? Vi tilbyr en rekke kurs innen offentlige anskaffelser og bruken av Mercell Tendsign KGV.

Mercell Tendsign Innkjøpsverktøy

Vil du vokse og bli en bedre innkjøper?

Mercell Tendsign tilbyr tilpassede kurs for deg som vil jobbe mer effektivt i alle ledd av innkjøpsprosessen. For at du som kursdeltaker skal få det beste utbyttet av kursene, anbefaler vi at du begynner på grunnkurs før du går videre til påbyggings- og fordypningskursene.

Mercell Tendsign Innkjøpsverktøy

Nettstudier: Grunnopplæring Tendsign Pro

Kurset gir deg grunnleggende kunnskap i å håndtere hele anskaffelsesprosessen i Mercell TendSign Pro. Planlegging, opprette konkuranse, kunngjøring, tildeling og opprettelse avtale.

Mercell Tendsign Innkjøpsverktøy

Nettstudier: Mercell TendSign Pro Repetisjon- & påbygningskurs

Jobber du med strukturerte dokument i Mercell TendSign Pro? Da passer Mercell TendSign Repetitions-/Påbygningskurs perfekt for deg.

Mercell Tendsign

Mercell TendSign Organisasjonstilpassede kurs

Vi kan også gjennomføre organisasjonstilpasset opplæring, skreddersydd for din organisasjon.

 

Mercell Tendsign Innkjøpsverktøy

Nettstudier: Delkonkuranser og evalueringsmodeller

Kurset retter seg mot deg som er kjent med TendSign og som har gjort et antall anskaffelser med funksjonen Docs (strukturerte dokument).

 

Mercell Tendsign Innkjøpsverktøy

Mercell TendSign Kurs for administrator

Et nettbasert kurs for deg som skal administrere Mercell TendSign og ønsker en oversiktlig gjennomgang av systemet. Vi fordyper oss i håndtering av brukerlisenser, virksomhetsinnstillinger, malgrupper med mer.

Mercell Tendsign Innkjøpsverktøy

Mercell TendSign Konsulenttjenester

Mercell TendSigns konsulter hjelper deg med dine anskaffelser, oppretter maler, eller kvalitetssikrer fra dag en i din anskaffelsesprosess. Våre konsulenter har flere års erfaring med anskaffelser og står klare for å støtte deg i prosjektet.

Mercell Tendsign Innkjøpsverktøy

Konsulenttjenester

Mercell TendSign-konsulenter hjelper deg med innkjøpsprosjektene dine, oppretter maler eller kvalitetssikrer prosjektet fra første dag. Konsulentene våre har mange års erfaring med innkjøp og står mer enn gjerne til tjeneste.