Mercell Tendsign moduler skaper et effektivt KGV

Mercell TendSign KGV har en rekke moduler som kan legges til etterhvert som behovet i virksomheten din vokser. Ytterligere funksjonalitet kan legges til, og mulighetene for å vokse i løsningen er mange. Les mer om våre kjernemoduler, frittstående funksjoner og integrasjonsmuligheter.

Innkjøp

Innkjøp

Mercell TendSign KGV muliggjør en effektiv og enkel prosess for å opprette innkjøp, motta og vurdere anbud, inngå avtaler og visualisere avtalene for virksomheten. 

Les mer
Avtale

Avtale

Avtalemodulen samler og forvalter inngåtte leverandøravtaler, noe som gjør det lettere å spre informasjonen internt i organisasjonen. 

Les mer
Integrasjon

Integrasjon

Slipp å registrere samme informasjon i flere systemer! Med Mercell TendSign kan dere bruke integrasjoner til å føre informasjon inn i og ut av systemet. 

Les mer
Arkiv

Arkiv

Med arkivmodulen kan du velge for hvert innkjøp og hver avtale hvilke av sakens innkomne dokumenter du vil arkivere. 

Les mer
Kunngjøring

Kunngjøring

Kunngjøring av innkjøp, endringer og beslutninger gir både offentlige og private organisasjoner mulighet til å nå et størst mulig marked. 

Les mer
E-auksjon

E-auksjon

Ønsker du innkjøp med bedre priser og mer fornøyde leverandører? Med Mercell TendSign e-auksjon blir den umulige ligningen mulig. 

Les mer
Nettspeiling

Nettspeiling

Med tjenesten nettspeiling kan dere automatisk eksponere egne annonser om anskaffelser på nettstedet.

Les mer
Digital signatur

Digital signatur

Elektronisk signering av dokumenter er tilgjengelig i Mercell TendSign gjennom integrasjon med
signeringstjenester.  

Les mer
Dynamisk innkjøpssystem

Dynamisk innkjøpssystem

Mercell TendSign KGV tilbyr prosesser for dynamiske innkjøpssystemer, som muliggjør sunn konkurranseutsetting av leverandører.

Les mer
ESPD

ESPD-skjema

Integreret støtte for ESPD. En forenklet metode for å la leverandører til europeiske offentlige anskaffelser oppgi egenerklæring for grunnleggende kvalifiseringskrav.

Les mer
Single sign on

Single sign-on

Upraktisk med mange passord i ulike systemer og løpende vedlikehold av dem? Mercell TendSign tilbyr støtte for flere ulike typer SSO-integrasjoner (Single Sign On).  

Les mer
pre-connected cloud

Pre-connected cloud

Flere ulike tjenester er integrert mot hverandre, og kan aktiveres uten at det er behov for ytterligere utviklingsarbeid.

Les mer
tendsign docs

Tendsign Docs

TendSign Docs er strukturerte dokumenter bygget om fra grunnen av med moderne teknologi og med brukervennlighet i fokus.

Les mer
anskaffelsesbibliotek

Anskaffelsesbibliotek

Med tjenesten Mercell Anskaffelsesbibliotek er det mulig å søke blant anskaffelser i Norge, Norden og Europa siden år 2000.

Les mer

Vil du vite mer om Mercell Tendsign?

Er du interessert i hvordan Mercell TendSign KGV kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet til høyre så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf.+47 40006814. Vi hører gjerne fra deg!

Tone og Rune i lobbyen-1

Ta kontakt med oss